Vår kunde
Possibility

Leveranse
Grafikk til danseshow
Eventfilm
Eventfoto

Vi produserte videografikk til danseshowet under den offisielle åpningen av Media City Bergen. I tillegg tok vi eventfoto og produserte eventfilm.

Eventfilm

Vi produserte eventfilmen fra den offisielle åpningen av MCB. Filmen skulle oppsummere dagen, og prøve å forevige noen av minnene som ble skapt i det nye bygget.

Eventfoto

Vi tok også eventbilder fra den offisielle åpningen av MCB. Bildene ble publisert dagen etter arrangementet.

Media City Bergen

I 2013 ble initiativtagerne NRK, TV2, BA, BT, UiB og Vizrt enige om å samlokalisere bedriftene, og etablere Media City Bergen. I 2017 signerte leietakerne for overtakelse av bygget. De 6 initiativtagerne skulle heves frem i grafikken til danseshowet.

Planlegging

Vi hentet tidlig inn informasjon om visningsflate, oppløsning, fysiske størrelser, etc for danseshowet. På den måten visste vi hele tiden hva vi jobbet mot. I dette tilfellet skulle sluttproduktet avvikles på en LED-skjerm på 9x3m.

Research

Siden danseshowet skulle vises som en del av den offisielle åpningen av Media City Bergen, ble det bestemt at videografikken skulle ha sterke referanser til selve bygget. Vi startet derfor konseptutviklingen med å innhente referanser av bygget.

Den grafiske profilen til MCB la grunnlaget for fargevalg i showet.

Referanser fra MCB

Etter å ha studert store mengder referanser fra bygget plukket vi ut enkelte elementer som skulle visualiseres. F.eks. ble formene i taket brukt som en del av grafikken.

Info

I foajéen i MCB møter du infoskjermer med et spesielt mønster av ulike simple former. Disse ble tatt med som en av bakgrunnene i showet.

MCB

Grafikken ble skreddersydd til danseshowet, og vi integrerte flere deler fra selve bygget og filosofien bak MCB inn i showet. I denne scenen kan du blant annet se de ikoniske oktagon-formene, i tillegg til søylene og lampene i taket.

«Eiris»

Den interaktive installasjonen «Eiris» står rett ved hovedinngangen til MCB, og ble utgangspunktet for en av scenene i danseshowet. Deler av kunstverket ble imitert og reprodusert i 3D, slik at vi hadde full fleksibilitet over hvordan grafikken skulle utforme seg.

Emerge

Idéen med MCB er å samle flere parter under samme tak, for å samhandle og skape noe på tvers. Målet med danseshowet var å fange denne essensen, og slik fikk showet navnet Emerge, som et bilde på noe som oppstår og skapes sammen.

Kunstverk

En del av kunstverket ved hovedinngangen ble integrert som en del av showet. Kuben inne i kunstverket ble satt opp i 3D og UV-mappet, slik at vi kunne legge inn logoer og bruke dem som tekstur.

Enorme mengder
posisjonsdata

For dette prosjektet hadde vi ikke mulighet til live tracking av danseren for å generere videografikk under showet (med f.eks. BlackTrax/Notch), og vi måtte derfor pre-produsere all grafikk i forkant, og stole på at danseren traff når det virkelig gjaldt.

Vi tracket manuelt 17 punkter gjennom 8 scener. Vi vurderte ulike mocap-drakter (f.eks. Rokoko) for å automatisere prosessen, men ville ikke rukket å fått dem testet og implementert i arbeidsflyten raskt nok før selve showet.

Lisa Colette Bysheim

All ære til Lisa som gjorde en formidabel jobb, og som traff alle de viktige plasseringene for grafikken. Uten en stødig danser ville det ikke blitt mye danseshow.

Musikken til Emerge er skrevet og produsert av Mads Solberg, og har fått navnet Drânkz.

Tusen takk til Possibility for oppdraget!